Essence – Here’s My Number (Sparkle sand effect)

Vandaag laat ik jullie een lakje zien uit de Colour & Go lijn van Essence. Om iets specifieker te zijn is dit een van de 3 lakjes uit het vernieuwde assortiment die een sparkle sand effect heeft. Sparkle sand, liquid sand, hoe je het ook wilt noemen, het komt allemaal op hetzelfde neer: namelijk een zanderig/korrelig effect op je nagels.
Deze trend is momenteel al eventjes in in nagellakland en hij begon met OPI die de liquid sand lakjes uitbracht. Tot deze maand had je nog geen budget lakje die je gewoon in de winkels kon kopen.

Essence heeft daar verandering in gebracht en nu kan je dus heel eenvoudig naar het kruidvat lopen en zo’n lakje kopen. Super Essence!

Het flesje ziet er exact hetzelfde uit als alle andere gekleurde lakjes van Essence. Lekker handig Β dat de dop hetzelfde kleurtje heeft als de nagellak!
Ik vind deze ‘nieuwe’ flesjes (al niet zo nieuw meer) met het nieuwe borsteltje echt een grote verbetering tegenover vroeger. Het borsteltje is nu breder en dat lakt veel makkelijker voor mij.

Fit is de naam van dit lakje: 165 Here’s My Number. Je kan hier ook de kleur van de lak goed zien, want die is best wel speciaal. Donker grijs met hele fijne zilveren glittertjes er in en ook nog iets grotere glitters in allerlei kleurtjes. Blauw, paars, groen, oranje, rood en zelfs geel.
Heel speciaal en uniek!

Ik vond dit lakje heel moeilijk om vast te leggen op foto zoals hij er in het echt uit ziet. In het echt is hij namelijk veel mooier!
Je ziet de glittertjes dan namelijk beter en ja, in het echt kan je de textuur ook voelen. Dat vond ik heel erg leuk, al die korreltjes voelen πŸ™‚

Dit is een wat wazigere foto maar hier kan je het zandeffect wel heel goed zien.
Je mag bij dit soort lakjes wel geen topcoat gebruiken! Anders gaat heel het effect verloren.

Ik ben helemaal fan van dit lakje en ik denk dat er nog wel meer van dit soort lakjes in mijn collectie gaan komen.
Je kan de Essence colour & go lakjes kopen in het kruidvat voor €1,69

Heb jij al een ‘liquid sand’ lakje in jou bezit?

Liefs,
Jana

Advertenties

7 gedachtes over “Essence – Here’s My Number (Sparkle sand effect)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s